Over Ons2017-05-23T14:27:49+00:00

Business Collectief

Gerard Stiekema

Gerard Stiekema oprichter en eigenaar van Business Collectief heeft zijn sporen verdiend in het salesvak. Daarnaast is hij als manager vele jaren verantwoordelijk geweest voor het behalen van doelstellingen in organisaties.

Gerard is “La Dolce Vita” in hart en nieren:. Hij wordt blij van een goede espresso, puur eten en goede Italiaanse wijn. Eén van zijn passies is Italiaanse olijfolie, waar hij erg veel vanaf weet. Daarnaast is Gerard een echt buitenmens: wandelen met de hond of een partijtje golf in de vrije natuur. Italië is uiteraard zijn favoriete vakantieland. Gerard heeft een tijd in dit land gewerkt en een deel van zijn familie woont in de streek Lazio. Gerard verstaat de kunst van het genieten, legt makkelijk contacten en weet snel verbindingen te leggen waarvan anderen profiteren. Gerard is een optimist pur sang!

AANSLUITEN

Bedrijfsondersteuning

Samen sparren om de koers te bepalen en verder te komen.

Gerard Stiekema – de oprichter en eigenaar van Business Collectief – heeft zijn sporen verdiend in het salesvak. Daarnaast is hij als manager vele jaren verantwoordelijk geweest voor het behalen van doelstellingen in organisaties.

Met een praktische instelling, heldere communicatie en doelgericht werken, is Gerard klankbord en adviseur op verschillende vlakken zoals sales, bedrijfsstructuur, timemanagement en social media.

Lees verder over de verschillende adviespakketten of maak vrijblijvend een afspraak om jouw mogelijkheden te bespreken.